Skip to main content

Letsel opgelopen door auto-ongeluk?

✅ Gratis rechtshulp, de tegenpartij betaald de juridische bijstand
✅ Ontvang de maximale schadevergoeding
✅ Altijd een specialist of jurist betrokken bij uw zaak

U bent door een aanrijding met uw auto slachtoffer geworden van een verkeersongeval? En het ongeval was niet uw schuld? Als u daarbij letselschade hebt opgelopen, hebt u in principe recht op een vergoeding van uw schade.

Bij het indienen van die schadeclaim is deskundige hulp eigenlijk onontbeerlijk. U wilt immers graag de maximale vergoeding voor uw letselschade. Bij Kingsman Letselschade bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft!

Het is dan goed om te weten dat onze landelijk werkende letselschade- specialisten voor u klaar staan! Dit is kosteloos voor u. Belt u gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

Ondersteuning door Kingsman Letselschade 

Wij kunnen ons voorstellen dat u na een ongeval niet weet wat te doen. Soms kan iemand helemaal niets doen door de gevolgen van een ongeval, bijvoorbeeld door een directe ziekenhuisopname. Ook in zo’n situatie kan Kingsman Letselschade al uw zorgen uit handen nemen door gelijk alles van u over te nemen, zoals het vastleggen van de situatie, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het opvragen van medische gegevens.

Waarom Kingsman

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

✅ Gratis rechtshulp
✅ Ervaren letselschadespecialisten;
✅ Gratis en vrijblijvend huisbezoek;
✅ Zorg en aandacht voor uw dossier en voor u als slachtoffer ;
✅ U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant

Auto ongeluk

Als u door toedoen van een ander een auto ongeluk heeft gehad, is deze partij in principe aansprakelijk voor de door u opgelopen schade. Dus ook voor uw letselschade. U doet er verstandig aan voor het in kaart brengen en berekenen van de hoogte van de schade een expert in te schakelen van Kingsman Letselschade. Voor het verkrijgen van een letselschadevergoeding na een auto ongeluk geldt, net als in het algemene bewijsrecht, de regel ‘wie stelt, bewijst’.  Als slachtoffer van een verkeersongeluk zult u moeten bewijzen dat degene die u aanspreekt ook daadwerkelijk verantwoordelijk was voor dat ongeval. En ook dat uw letselschade een gevolg is van dat ongeluk. Dat is niet altijd eenvoudig. Gelukkig weten wij de weg in het oerwoud van regels. Het regelen van uw letselschade na een ongeluk kunt u dan ook het beste overlaten aan een letselschade jurist van Kingsman Letselschade. Die heeft alle kennis in huis en weet waar u recht op heeft!

Aansprakelijkheid

Bij het bepalen van de aansprakelijkheid voor uw auto-ongeval is artikel 185 van de Nederlandse Wegenverkeerswet van belang. In dat artikel is namelijk bepaald, dat de bestuurder van een motorvoertuig in principe altijd aansprakelijk is voor een ongeluk met een fietser of voetganger, tenzij hij overmacht kan aantonen. Bij een aanrijding van een auto met een ander motorvoertuig kan in sommige gevallen sprake zijn van gedeelde/gedeeltelijke aansprakelijkheid. Dat hangt af van de toedracht van het verkeersongeval. Legt u de toedracht van uw auto-ongeval gerust aan ons voor. Onze experts vertellen u graag of uw tegenpartij aansprakelijk gesteld kan worden voor uw schade.

Letselschade claimen in 4 stappen

Vrijblijvend eerste advies

Intake en Aansprakelijkstelling

Voorschot en schadeclaim

Eindafwikkeling en nazorg

U ziet het: u weet steeds wat er gaat gebeuren en waarom iets nodig is. Wij staan u bij van het begin tot het eind.
Deskundig, betrouwbaar en vol passie vechten wij voor uw belangen. Zo zijn wij nu eenmaal.

We helpen graag bij het claimen van letselschade

Heeft u letsel opgelopen en wilt u snel en deskundig advies over een mogelijke schadevergoeding? Kingsman Letselschade heeft een team van ervaren letselschadespecialisten voor u klaar staan om uw zaak op een professionele manier te behandelen. Hierbij staan de zorg en de aandacht voor uw zaak centraal. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarbij de deur niet uit. Wij hebben al vele cliënten succesvol bijgestaan!

Neem contact op met de experts, laat u informeren over de juridische mogelijkheden en hoor direct wat er mogelijk is.

Experience, Integrity, Excellence