Skip to main content

Arbeidsongeval

✅ Gratis rechtshulp, de tegenpartij betaald de juridische bijstand
✅ Ontvang de maximale schadevergoeding
✅ Altijd een specialist of jurist betrokken bij uw zaak

Als u door een arbeidsongeluk letselschade oploopt op uw werk heet dat een bedrijfsongeval of arbeidsongeval.

Als door het bedrijfsongeluk letselschade is ontstaan, kan het zijn dat u uw werkgever aansprakelijk moet stellen voor de gevolgen van het ongeluk en de schade die daardoor is ontstaan. Vaak is de werkgever hiervoor verzekerd en kunt u met de verzekeraar in onderhandeling over het letsel en de schadevergoeding. Zowel het vaststellen van de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval als ook het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding bij letselschade is ingewikkeld.

Het is dan goed om te weten dat onze landelijk werkende letselschade- specialisten voor u klaar staan! Dit is kosteloos voor u. Belt u gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

Ondersteuning door Kingsman Letselschade 

Wij kunnen ons voorstellen dat u na een ongeval niet weet wat te doen. Soms kan iemand helemaal niets doen door de gevolgen van een ongeval, bijvoorbeeld door een directe ziekenhuisopname. Ook in zo’n situatie kan Kingsman Letselschade al uw zorgen uit handen nemen door gelijk alles van u over te nemen, zoals het vastleggen van de situatie, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het opvragen van medische gegevens.

Waarom Kingsman

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

✅ Gratis rechtshulp
✅ Ervaren letselschadespecialisten;
✅ Gratis en vrijblijvend huisbezoek;
✅ Zorg en aandacht voor uw dossier en voor u als slachtoffer ;
✅ U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant

Zorgplicht werkgever bij bedrijfsongeluk

Een werknemer die door een bedrijfsongeval letselschade oploopt, wordt geholpen door de wettelijke bepaling die hierover gaat. De werkgever heeft een vergaande zorgplicht om de werknemer te beschermen tegen ongevallen -met letselschade- op de werkvloer en tijdens werktijd. De bescherming moet zien op situaties die potentieel onveilig of ongezond zijn waardoor letselschade kan ontstaan.

De hoofdregel is dat de werkgever verantwoordelijk is voor het ‘veilig inrichten van de werkomgeving’. De werkgever moet zorgen voor een veilige werkplek en zo nodig beschikbaar stellen van veiligheidsmiddelen, heldere veiligheidsinstructies geven, blijvend controleren of de voorschreven veiligheidsmiddelen en instructies worden gebruikt of nagekomen. Ook moet de werkgever er rekening mee houden dat werknemers zich niet altijd houden aan instructies en/of door routine of werkdruk mogelijk niet altijd even verstandig handelen. De werkgever behoort daarom ook te zorgen voor een passende verzekering ter dekking van schade of letselschade door bedrijfsongevallen.

Letselschade claimen in 4 stappen

Vrijblijvend eerste advies

Intake en Aansprakelijkstelling

Voorschot en schadeclaim

Eindafwikkeling en nazorg

U ziet het: u weet steeds wat er gaat gebeuren en waarom iets nodig is. Wij staan u bij van het begin tot het eind.
Deskundig, betrouwbaar en vol passie vechten wij voor uw belangen. Zo zijn wij nu eenmaal.

We helpen graag bij het claimen van letselschade

Heeft u letsel opgelopen en wilt u snel en deskundig advies over een mogelijke schadevergoeding? Kingsman Letselschade heeft een team van ervaren letselschadespecialisten voor u klaar staan om uw zaak op een professionele manier te behandelen. Hierbij staan de zorg en de aandacht voor uw zaak centraal. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarbij de deur niet uit. Wij hebben al vele cliënten succesvol bijgestaan!

Neem contact op met de experts, laat u informeren over de juridische mogelijkheden en hoor direct wat er mogelijk is.

Experience, Integrity, Excellence