Skip to main content

Verkeersongeval

✅ Gratis rechtshulp, de tegenpartij betaald de juridische bijstand
✅ Ontvang de maximale schadevergoeding
✅ Altijd een specialist of jurist betrokken bij uw zaak

Als u door een verkeersongeluk letsel heeft opgelopen, brengt dat altijd kosten met zich mee. Soms kunt u niet meer werken, ontstaan problemen met het huishouden of tuinonderhoud, heeft u verzorging nodig of u komt onder behandeling van een specialist / fysiotherapeut. Dit is niet alleen het geval bij ernstig letsel, maar ook als het letsel van tijdelijke aard is. Bovendien is moeilijk om in te schatten of u volledig zult genezen en zo ja, wanneer?

De fietser en de voetganger worden extra beschermd tegen motorrijtuigen (auto, vrachtwagen en brommer/scooter). In bijna alle gevallen kan het letselschade slachtoffer dat te voet of op de fiets is, een schadevergoeding claimen.

Bijna altijd bent u beter beschermd dan u denkt. Daarom is het altijd verstandig om advies te vragen aan een deskundig letselschadespecialist. Neem gerust contact met ons op. Onze hulp is zonder kosten.

Ondersteuning door Kingsman Letselschade 

Wij kunnen ons voorstellen dat u na een ongeval niet weet wat te doen. Soms kan iemand helemaal niets doen door de gevolgen van een ongeval, bijvoorbeeld door een directe ziekenhuisopname. Ook in zo’n situatie kan Kingsman Letselschade al uw zorgen uit handen nemen door gelijk alles van u over te nemen, zoals het vastleggen van de situatie, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het opvragen van medische gegevens.

Waarom Kingsman

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

✅ Gratis rechtshulp
✅ Ervaren letselschadespecialisten;
✅ Gratis en vrijblijvend huisbezoek;
✅ Zorg en aandacht voor uw dossier en voor u als slachtoffer ;
✅ U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant

Letselschadevergoeding en verkeersongeluk

Als iemand anders aansprakelijk is voor het verkeersongeluk, of als u hiervoor bent verzekerd, is het logisch dat u uw letselschade wordt vergoed. Want u maakt immers extra kosten of loopt inkomen mis.

Bijna altijd heeft u te maken met een verzekeringsmaatschappij die uw letselschade vergoedt. Let daarbij wel op dat u recht heeft op ondersteuning van een letselschadespecialist. Omdat het claimen van letselschade niet eenvoudig is, is het belangrijk uw belangen te laten behartigen door een letselschadespecialist. Verzekeraar schakelt immers ook haar eigen letselschade experts in. Zowel door rechters als in de wet is vastgelegd dat u recht heeft op een letselschadespecialist die opkomt voor úw belangen. De kosten van úw eigen letselschadespecialist moeten worden betaald door de aansprakelijk verzekeringsmaatschappij. U loopt daarom eigenlijk geen risico.

Letselschade claimen in 4 stappen

Vrijblijvend eerste advies

Intake en Aansprakelijkstelling

Voorschot en schadeclaim

Eindafwikkeling en nazorg

U ziet het: u weet steeds wat er gaat gebeuren en waarom iets nodig is. Wij staan u bij van het begin tot het eind.
Deskundig, betrouwbaar en vol passie vechten wij voor uw belangen. Zo zijn wij nu eenmaal.

We helpen graag bij het claimen van letselschade

Heeft u letsel opgelopen en wilt u snel en deskundig advies over een mogelijke schadevergoeding? Kingsman Letselschade heeft een team van ervaren letselschadespecialisten voor u klaar staan om uw zaak op een professionele manier te behandelen. Hierbij staan de zorg en de aandacht voor uw zaak centraal. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarbij de deur niet uit. Wij hebben al vele cliënten succesvol bijgestaan!

Neem contact op met de experts, laat u informeren over de juridische mogelijkheden en hoor direct wat er mogelijk is.

Experience, Integrity, Excellence