Skip to main content

Letselschade

✅ Gratis rechtshulp, de tegenpartij betaald de juridische bijstand
✅ Ontvang de maximale schadevergoeding
✅ Altijd een specialist of jurist betrokken bij uw zaak

De gevolgen van letsel door een verkeersongeluk of een ongeval op uw werk kunnen een enorm zijn.

Juist op het moment dat u tijd nodig heeft om het balans te herstellen en revalidatie, wordt tijdens dit emotionele proces van u verlangd dat u zakelijke beslissingen neemt in het kader van de letselschade regeling met de aansprakelijke verzekeraar. U wordt geconfronteerd met extra kosten of misschien heeft u behoefte aan hulp?

Het is dan goed om te weten dat onze landelijk werkende letselschade- specialisten voor u klaar staan! Dit is kosteloos voor u. Belt u gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

Ondersteuning door Kingsman Letselschade 

Wij kunnen ons voorstellen dat u na een ongeval niet weet wat te doen. Soms kan iemand helemaal niets doen door de gevolgen van een ongeval, bijvoorbeeld door een directe ziekenhuisopname. Ook in zo’n situatie kan Kingsman Letselschade al uw zorgen uit handen nemen door gelijk alles van u over te nemen, zoals het vastleggen van de situatie, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het opvragen van medische gegevens.

Waarom Kingsman

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

✅ Gratis rechtshulp
✅ Ervaren letselschadespecialisten;
✅ Gratis en vrijblijvend huisbezoek;
✅ Zorg en aandacht voor uw dossier en voor u als slachtoffer ;
✅ U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant

Letselschade

Letselschade is kortweg de schade die voortvloeit uit het letsel en bestaat uit iedere euro die u hierdoor moet uitgeven of mist. Het is een misverstand dat zwaarder letsel per se leidt een hogere schadevergoeding. De hoogte van de letselschadevergoeding is in grote mate afhankelijk van de persoonlijke situatie. En dient dus altijd individueel te worden vastgesteld. Om de letselschade te claimen moet er wel een aansprakelijke partij te zijn of een verzekering die de schade dekt.

Letselschade procedure

Als een ander aansprakelijk is voor het ongeval of ongeluk, dan kunt u de veroorzaker of de verzekeraar daarvoor aansprakelijk stellen. In de dan volgende periode wordt de aard en de ernst van het letsel vastgesteld (medisch traject), de daaruit voortvloeiende beperkingen en schade, maar ook de mogelijkheden om u terug te brengen in de situatie van voor het ongeval (juridisch, arbeidsdeskundig en rekenkundig traject). Meestal wordt een schikking getroffen, soms is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk.

Kosten letselschadespecialist

Omdat de letselschaderegeling een ingewikkeld en zakelijk proces is, terwijl u er emotioneel bij betrokken bent en herstellende bent van het opgelopen letsel, adviseren wij u altijd hulp van een letselschade expert te zoeken. Ook verzekeraar schakelt immers experts in die haar adviseren. De kosten van de letselschadespecialist komen voor rekening van de aansprakelijke partij. Dit is wettelijk bepaald. Kingsman Letselschade kan u bijstaan in uw letselschade regelinsproces, dit brengt geen kosten of eigen bijdrage met zich mee. De kosten van onze hulp bij letselschade declareren wij rechtstreeks bij de aansprakelijke verzekeraar.

Heeft u vragen over letselschade?
Onze specialisten beantwoorden ze graag via 06 11 85 85 73. U kunt ook online een afspraak maken.

Letselschade claimen in 4 stappen

Vrijblijvend eerste advies

Intake en Aansprakelijkstelling

Voorschot en schadeclaim

Eindafwikkeling en nazorg

U ziet het: u weet steeds wat er gaat gebeuren en waarom iets nodig is. Wij staan u bij van het begin tot het eind.
Deskundig, betrouwbaar en vol passie vechten wij voor uw belangen. Zo zijn wij nu eenmaal.

We helpen graag bij het claimen van letselschade

Heeft u letsel opgelopen en wilt u snel en deskundig advies over een mogelijke schadevergoeding? Kingsman Letselschade heeft een team van ervaren letselschadespecialisten voor u klaar staan om uw zaak op een professionele manier te behandelen. Hierbij staan de zorg en de aandacht voor uw zaak centraal. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarbij de deur niet uit. Wij hebben al vele cliënten succesvol bijgestaan!

Neem contact op met de experts, laat u informeren over de juridische mogelijkheden en hoor direct wat er mogelijk is.

Experience, Integrity, Excellence